Facebook          

UA     RU     EN     IT 

527/17 Алексей Колеровый

№527 Интерьер года 2017 № 527/17 Алексей Колеровый

Номинация: Интерьер жилого дома в стиле современной классики

Автор: Алексей Колеровый

Контакты:info.koleroviy@gmail.com

Сайт:koleroviy.com

Год и место реализации: Киев, 2016

Название проекта: Французская нежность

Площадь проекта: 360м2

Фотограф: Арсен Федосенко

Описание: Молода родина з 4 доньками мріяли про невеликий будинок у французькому стилі зокремими кімнатами для кожної з дівчаток, а також великою вітальнею на першомуповерсі з виходом на терасу. За вимогами замовників будинок мав бути компактним, небільше 120 м2 на поверх. Кожна дитяча кімната повинна була відповідати особистостідівчинки і загальній стилістиці будинку.Перший поверх будинку було запропоновано зробити у двох рівнях: вхідна частина ігостьові кімнати – однієї висоти, а велике спільне приміщеннякухні-столової-камінної-вітальні – більшої за рахунок пониження підлоги на три сходинки.Сходи переносять у м’яку атмосферу, створену поєднанням класичного французькогокольору стін Apple Green та сучасних кольорів тканин дивану. Кахельний камін,розписаний вручну, підкреслює м’якість інтер’єру. Над зоною кухні для гри об’ємів ібільшої приватності балки стелі трохи спущені, але приміщення все одно залишаєтьсянасиченим світлом завдяки великим вікнам майже до підлоги.З міркувань безпеки дітей, а також практичності у догляді, хол першого поверху, сходи,хол другого поверху і весь мансардний поверх, де розташувано ігрову кімнату, буловирішено оздобити дерев’яними стіновими панелями з ефектом старіння і брашировання .Кімнати доньок, хоча й усі різні, відображають втілення ангельської ніжності. Невеликі, алесвітлі, по-ляльковому насичено декоровані, вони стали місцем, де хочеться бути дитиноюне тільки дітям. Мансарда стала справжнім королівством малечі: є де погратися на підлозі,помалювати та помріяти, сидячи за столом біля вікон, і разом побавитися на великомудивані. Місця для іграшок достатньо: по периметру всього поверху передбачено численнішафи та шухлядки. Все витримано у кольорах провансу, все виглядає зістареним. Nomination: Interior of a residential building in the style of modern classics.Author: Oleksii KoleroviyContacts: info.koleroviy@gmail.com Website: http://koleroviy.comYear and place of implementation: Kyiv, 2016Project name: French tenderness Project area: 360m2Photographer: Arsen FedosenkoConstruction materials and decoration materials used in the project: Facade: nature stone – Sandstone, eaves, windowsill, framework – stone Yampolsky, Sandstone.Kitchen: Aster, furniture: Zanaboni, EBANISTERIA BACCIPaint: walls and ceiling Little GreenTile: MainzuFurniture: Piermaria, Giorgio Casa, FERRETTI&FERRETTI, DITRE, ToninDescription of the project:A young family with four daughters had been dreaming of a house in French style with aseparate bedroom for each of the girls as well as a big living room opening onto a terrace. Theclients demanded that the house should be compact, each level 120 m2 maximum. It wasimperative each children’s bedroom express its owner’s personality and meet the general styleof the house.It was suggested that the first floor be designed in two levels: the entrance part and guest roomsof the same height, but the big open space, meant to be a kitchen - dining room - living room -fireplace room, higher by reducing the floor level by three steps. As you walk them down, youare washed over the softness of the interior created by the combination of Apple Green,classical French wall colour, and modern colours of the couch fabric. The tiled fireplace, paintedby hand, empathizes the delicacy of the interior design. Over the kitchen zone the beams are abit descended to showcase volume effect and ensure more privacy. The space remains full oflight due to large, almost reaching the floor level, windows.For safety and easier maintenance, the stairs, the hall of the first and second floors and the entire attic floor, where the playroom is located, are panelled with distressed and brushed wood. The girls’ rooms, although different,are all a picture of heavenly tenderness. Small enough, but light-lit, with playfully intense design,they have become a place where you want to stay a child as long as you can. The attic spaceencompasses the children’s kingdom: there is plenty of space to play on the floor, draw, paint orjust dream at the table near the windows or relax all together on the big couch. Numerouscabinets along the walls provide sufficient storage space for toys. Everything is in FrenchProvence colours, everything looks distressed.

№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017№527 Интерьер года 2017